Six Senses

ZIEN

We laten je de mooiste, meest verrassende plekken ontdekken. Of het nu gaat om een wereldwonder van de natuur of om unieke architectuur, we tonen je díe plekjes waar anderen het raden naar hebben. Dankzij ons uitgebreid netwerk van lokale gidsen en plaatselijke vrienden bezorgen we je net dat tikkeltje meer. Op reis met specialisten, elk in hun eigen vakdomein: van een ornitholoog tijdens een natuurwandeling tot een maître-sommelier tijdens het bezoek aan een wijnkelder.

HOREN

Laat je overrompelen door het ritme van de muziek tijdens een bezoek aan de Sambaschool in Rio, het snelle klikken van castagnetten in een bodega in Andalusië, de lokroep van de brulaap in het oerwoud of het oorverdovende gebulder van het water aan de voet van Devil’s Throat bij de Iguaçu Watervallen. Allemaal buitengewone momenten die op je afkomen.
Maar ook een trendy citytrip in combinatie met een exclusief concert behoort tot de mogelijkheden. Beleef samen met ons internationale topacts in legendarische venues zoals “Le Zenith” in Parijs, “Camp Nou” in Barcelona, “The Royal Albert Hall” in London of de “Arena di Verona” in Italië, één voor één unieke locaties in onze portfolio.

VOELEN

Ontdek de traditie van het land wanneer je je laat verwennen tijdens talloze ontspannings- & relaxatiemomenten. De beste Thaise massage, de mooiste Estse spa en de heetste Finse sauna. Of… Voel je lichaam tijdens een intensief sportieve vakantie. Ontdek samen met ons prachtige verborgen ski-resorts, overwin samen met ons de ‘downhill mountainbike trail’ of laat ons samen dansen op de golven van de mooiste surflocaties.

RUIKEN

Couleur locale. Sommige landen moet je gewoon met je neus ontdekken: leer thee kopen in China, kruiden herkennen in India of – dichter bij huis – lavendel oogsten in de Provence. Wij zorgen voor de juiste gids: die met de langste, uhm… beste neus!

PROEVEN

Als echte Bourgondiërs zijn we pas tevreden als we goed en lekker gegeten hebben.
Tijdens onze proef-vakanties gaan we op zoek naar lokale culinaire hoogstandjes. We nemen je mee naar de “hidden gems” – de geheime adresjes van de “locals” die ze niet met iedereen willen delen – en laten je proeven van de heerlijkste plaatselijke delicatessen. Soms extra heet, dan weer stroperig zoet… Maar telkens weer onverwacht lekker!

ERVAREN

In de Andes offers brengen aan “Moeder Aarde”. Scampi’s vissen met Min-min in Vietnam. Inkopen doen op de plaatselijke vroegmarkt om nadien samen een lekkere lunch te bereiden. Een persoonlijke cursus “inwijding in de kalligrafie” tijdens het bezoek aan een tempel… Zelf ervaren is niet te evenaren!